آب شیرین کن دریایی – ویژگی ها ، استفاده ، خرید ، فروش ، قیمت دستگاه آب شیرین کن دریایی

آب شیرین کن دریایی

آب شیرین کن دریایی – ویژگی ها ، استفاده ، خرید ، فروش ، قیمت دستگاه آب شیرین کن دریایی

5/5 - (1 امتیاز)

آب شیرین کن چیست؟ تفاوت آب شیرین کن صنعتی و دریایی در چیست؟ در این نوشتار ما به معرفی دستگاه آب شیرین کن ، روش استفاده از آن و مهمترین عوامل تاثیر گذار در خرید آب شیرین کن دریایی خواهیم پرداخت.

افزایش تقاضا برای آب شیرین در مناطق شهری و صنعتی که در مناطق خشک و نیمه خشک هستند ، برنامه ریزان و مسئولان را ترغیب کرده است که به دنبال منابع آب تجدیدپذیر جایگزین باشند. حدود ۷۰ درصد سطح کره زمین را آب اقیانوس و دریاها تشکیل می‌دهند. شوری آب دریاها در گذشته مانع بزرگی برای شیرین کردن آب آنها به حساب می‌آمد. اما امروزه در نقاط مختلفی از دنیا آب شیرین کن‌های دریایی بزرگ مشغول به کار هستند که آب آشامیدنی جمعیت بالایی را تامین می‌کنند. در مناطق گرمسیری و مناطقی که با کمبود آب مواجه هستند، فرآیند مک زدایی به عنوان یک فرآیند مقرون به صرفه در جهت تامین آب آشامیدنی آنها به حساب می‌آید. تا به حال سه فناوری تقطیر حرارتی، اسمز معکوس و الکترودیالیز در شیرین سازی آب دریا به صورت اقتصادی بسیار توسعه داشته‌اند.

 آب شیرین کن‌های دریایی هم با توجه به آنالیز آب دریا یا اقیانوس‌ها در مناطق ساحلی بسیاری ساخته می‌شوند. غشای نیمه تراوا یا ممبران به عنوان قلب واحد آب شیرین‌کن هستند که جریان آب شور ورودی را به جریان شورتر و جریان شیرین تقسیم می‌کنند. بر اساس کیفیت آب تولیدی مورد نیاز، شوری آب و دما سیستم اسمز معکوس می‌تواند به صورت دو بار گذر یا یک بار گذر عمل کند. سیستم یکبار گذر برای دست پیدا کردن به کیفیت مطلوبی از آب آشامیدنی بر اساس استانداردهای اروپا می‌باشد. این سیستم برای غلظت عنصر بور مناسب است. اما اگر به دستیابی به غلظت بور بر اساس استاندارد سازمان جهانی نیاز باشد، باید از سیستم گذر دوم استفاده گردد.

تفاوت ها در آب دریا باعث می شود کلیه تجهیزات دستگاه آب شیرین کن دریایی نسبت به دستگاه آب شیرین کن صنعتی متفاوت باشد از عمده ترین تفاوت‌های بین این دو دستگاه می توان به پمپ فیلتر شنی، پمپ فشار قوی، پرشر وسل، ممبران، لوله کشی استیل و… اشاره کرد. 

 

آب شیرین کن چیست ؟

اسمز معکوس (RO) یکی از مقرون به صرفه ترین روش های تولید آب شیرین در دستگاه‌های آب شیرین کن صنعتی است. اسمز معکوس همچنین ممکن است برای تولید آب نیمه شور استفاده شود و نیازی به رسیدگی و دفع مواد شیمیایی خطرناک نداشته باشد.

به واسطه پیشرفت های فن آوری، سیستم های اسمز معکوس قادر به تولید آب شیرین برای منابع آب دیگ بخار ، خنک کننده های آب (کولینگ تاور) و پردازش آب تقریباً در هر جریان مورد نظر هستند. برای اینکه یک سیستم RO صنعتی با حداکثر کارآیی کار کند، باید چندین عامل را در طی مراحل طراحی مورد توجه قرار داد. لازم به ذکر است آب ورودی به دستگاه آب شیرین کن صنعتی دارای سختی بین 200 تا 15000 است که بر همین اساس، طراحان و سازندگان، نوع پمپ و عناصر RO را انتخاب می کنند.

عمده ترین کاربرد های دستگاه تصفیه آب صنعتی

عمده ترین کاربرد های دستگاه تصفیه آب صنعتی

  • تهیه و تولید آب شرب از آب های شور (مصارف شرب)
  • تهیه و تولید آب مورد نیاز جهت رشد سریع دام و طیور
  • تامین و تولید آب مناسب جهت مصارف کشاورزی ، گلخانه ای
  • تامین و تولید آب فرایندی کارخانه های داروسازی و لوازم آرایش
  • تامین و تولید آب فرایندی کارخانه های پتروشیمی ، فولاد ، نساجی ، کاغذسازی ، رنگ سازی و…
  • تولید آب مصرفی نیروگاه های بخار و سیکل ترتیبی
  • تامین و تولید آب دیگ های بخار و سیکل ترکیبی
  • تامین و تولید آب دیگ های بخار ، سیستم های برودتی و مبدل های حرارتی
  • تامین و تولید آب دستگاه های دیالیز بیمارستان ها
  • بازیافت پساب های صنعتی

برای انتخاب دستگاه مناسب می‌توانید با شماره زیر تماس بگیرید:

عمده ترین کاربرد های دستگاه تصفیه آب صنعتی
آب شیرین کن دریایی برای تصفیه آب دریا

آب شیرین کن دریایی چیست ؟

افزایش تقاضا برای آب شیرین در مناطق شهری و صنعتی که در مناطق خشک و نیمه خشک زمین هستند، برنامه ریزان و مسئولان را ترغیب کرده است که به دنبال منابع آب تجدیدپذیر جایگزین باشند. در سراسر جهان ، فناوری اسمز معکوس دریایی (SWRO) به یک منبع تأمین ضروری برای تولید آب شیرین در چنین مناطقی تبدیل شده اند. با این حال ، پساب دستگاه آنها به طور کامل و صحیح مورد بررسی قرار نگرفته است.

مقاله پیشنهای در مورد تصفیه آب و فاضلاب

چطور بهترین دستگاه آب شیرین کن صنعتی را انتخاب کنیم؟

دستگاه آب شیرین کن دریایی برای تصفیه آب دریا ، یا آب زیرزمینی با شوری زیاد، با TDS <40000 میلی گرم در لیتر مواد کل جامد محلول در آب TSS>30 طراحی شده اند.

فرایند این سیستم به طور مختصر شامل پیش تصفیه (فیلتر شنی، کربنی، آنتراسیت و میکروفیلتر) و غشا ممبران می باشد. کیفیت آب خروجی مطابق آب خوراکی استاندارد می باشد.

نمای کلی دستگاه تصفیه آب دریایی
نمای کلی دستگاه تصفیه آب دریایی

تفاوت آب شیرین کن دریایی و صنعتی در چیست؟

برای بیان تفاوت ها بین دستگاه آب شیرین کن صنعتی و دریایی ابتدا باید تفاوت بین آب شور دریا و آب لب شور یا  آب شیرین با سختی بالا را شرح داد.

آب دریا یا آب نمکی از دریا یا اقیانوس است  و به طور متوسط ​​، آب دریا در اقیانوس های جهان دارای شوری حدود 3.5 درصد (35 گرم در لیتر ، 599 میلی متر) است. این بدان معنی است که هر کیلوگرم (تقریباً یک لیتر در حجم) آب دریا تقریباً 35 گرم از نمک های محلول (عمدتا سدیم (Na + و کلرید (Cl−) ) را دارا می باشد و دارای چگالی متوسط ​​ 1.025 کیلوگرم در لیتر است. آب دریا نسبت به آب شیرین و آب خالص متراکم تر است (چگالی 1.0 کیلوگرم در لیتر) زیرا نمک های حل شده  باعث افزایش جرم نسبت به حجم می شوند. با افزایش غلظت نمک، نقطه انجماد آب دریا کاهش می یابد.

نمای کلی دستگاه تصفیه آب دریایی
تفاوت آب شیرین کن دریایی و صنعتی در چیست ؟

مقاله پیشنهای در مورد دستگاه‌های اب شیرین کن

آب شیرین کن کشاورزی، ویژگی ها، موارد استفاده و نکات مهم خرید

pH آب دریا به طور معمول به دامنه ای بین 7.5 و 8.4 محدود می شود در حالی که PH آب های سطحی بین 7.5 تا 6 می باشد.

آب دریا حاوی یونهای محلول بیشتر نسبت به آب های زیر زمینی لب شور می باشد. به عنوان مثال ، اگرچه آب دریا 2.8 برابر بی کربنات بیشتر از آب لب شور دارد ، اما درصد بی کربنات موجود در آب دریا به نسبت تمام یون های محلول در مقایسه با آب لب شور بسیار پایین است. یون های بی کربنات 48٪ از املاح آب رودخانه را تشکیل می دهند اما تنها 0.14٪ برای آب دریا دارند. تفاوت هایی از این دست به دلیل متفاوت بودن زمان ماندن محلول های آب دریا است. سدیم و کلرید مدت ماندن بسیار طولانی تری دارند ، در حالی که کلسیم تمایل دارد خیلی سریعتر رسوب کند. فراوان ترین یون های محلول در آب دریا سدیم ، کلرید ، منیزیم ، سولفات و کلسیم هستند.

این تفاوت ها در آب دریا باعث می شود کلیه تجهیزات دستگاه آب شیرین کن دریایی نسبت به دستگاه آب شیرین کن صنعتی متفاوت باشد .

عمده ترین تفاوت های این دو نوع دستگاه آب شیرین کن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1.  پمپ فیلتر شنی،
  2. پمپ فشار قوی،
  3. پرشر وسل،
  4. ممبران،
  5. لوله کشی استیل و … اشاره کرد.

در اکثر دستگاه های آب شیرین کن دریایی پرشر وسل از نوع 1200 psi بوده و لوله کشی استیلL  316 معمولا رده 40 تا 60 ، ممبران دریایی و کلیه اتصالات از نوع دریایی می باشد.

ویژگی های اب شیرین کن خوب

ویژگی های یک آب شیرین کن دریایی خوب

نگرانی‌هایی در خصوص کمبود آب‌های سطحی از یک طرف و آب دریا به عنوان منبع نامتناهی آب از طرف دیگر مورد توجه قرار گرفته است. بر همین اساس، استفاده از اسمز معکوس دریایی (SWRO) برای تهیه آب شیرین برای مصارف انسانی در بین فنآوری های آب شیرین کردن افزایش می یابد.

مقاله پیشنهای در مورد تصفیه آب و فاضلاب

آب شیرین کن : انواع ، مشخصات فنی ، خرید و قیمت آب شیرین کن

با این حال، SWRO هنوز نیاز به انرژی زیادی دارد. بنابراین یکی از مهمترین ویژگی های یک آب شیرین کن دریایی راندمان انرژی دستگاه است. از نتایج بررسی گسترده و تجزیه و تحلیل نظری ، سه ویژگی برای بهبود بهره وری انرژی در فرآیند استفاده از اسمز معکوس دریایی SWRO پیشنهاد شده است:

  • به حداقل رساندن کار برگشت ناپذیر پمپ فشار قوی :

یعنی در انتخاب پمپ سعی بر این باشد که نوع پمپ هرچه دقیق تر انتخاب شود میزان پساب کمتر و تولید بیشتری خواهد داشت .

  • انتخاب المانها با توجه به میزان املاح یا سختی مذکور:

در اکثر دستگاه هایتصفیه آب دریایی، پرشر وسل از نوع 1200 psi بوده و لوله کشی استیلL  316 معمولا رده 40 تا 60 ، ممبران دریایی و کلیه اتصالات از نوع دریایی می باشد.

  • استفاده از پمپ CIP به صورت مجزا و به صورت اتوماتیک :

از دیگر ویژگی های یک دستگاه اسمز معکوس دریایی استفاده از سیستم CIP  به صوزت مجزا به این صورت که بعد از هر بار خاموش شدن دستگاه آب تولیدی خود دستگاه وارد پرشر وسل شده و یک نظافت حداقلی غشا ممبران متحمل می‌شود.

موارد استفادهاز دستگاه اسمز معکوس دریایی
موارد استفاده آب شیرین کن دریایی

موارد استفاده دستگاه اسمز معکوس دریایی

این دستگاه‌ها به منظور ذخیره سازی و نمک زدایی برای تهیه و تولید آب آشامیدنی در تاسیسات ساحلی و کشتی ها مورد استفاده قرار می گیرمد. روش اسمز معکوس بهترین روش تولید آب شیرین می باشد که به واسطه سادگی عملکرد و اجرا همچنین از لحاظ اقتصادی برای بسیاری از ارگان ها اهمیت دارد مقرون و به صرفه است. همچنین کیفیت آب تولید شده فوق العاده بالا خواهد بود. خط آب تولید شده توسط این سیستم می تواند طیف وسیعی از مایحتاج و ظرفیت‌های لازم در کشتی‌های باری، مسافربری، تاسیسات ساحلی، مصرف شرب افراد، فعالیت‌های صنعتی و… را برآورده سازد.

برای مشاوره در زمینه انتخاب دستگاه آب شیرین کن مناسب می‌توانید با کارشناسان شرکت سپاهان پالایش اصفهان تماس بگیرید:

تماس فوری: 09132101634

از عمده ترین موارد استفاده این دستگاه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • شیرین کردن آب با سختی بالا ( TDS>20000)
  • تهیه آب شرب مناظق مسکونی ساحلی و افراد سکنه جزیره ها
  • آب رسانی به بخش های تاسیسات ساحلی و بخش های صنعتی
  • تهیه آب شرب کشتی های بابری و مسافربری بزرگ
موارد استفادهاز دستگاه اسمز معکوس دریایی
قیمت خرید آب شیرین کن دریایی

بهینه سازی انرژی در دستگاه آب شیرین کن دریایی

پمپ‌های فشار قوی که در واحدهای آب شیرین‌کن دریاها به کار برده می‌شوند، بیشترین مصرف انرژی را دارند. امروزه تمام تولیدکنندگان دستگاه‌های آب شیرین کن به دنبال راه حلی برای بهینه‌سازی انرژی در پمپ‌های فشار قوی هستند. استفاده از انرژی جریان شورابه، یکی از اساسی‌ترین اقدامات در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی می‌باشد. همه آب شیرین کن‌ها باید توسط یک پیش تصفیه اصولی و مجهز، محافظت گردند. پیش تصفیه مناسب در تاسیسات شیرین سازی آب دریا به روش اسمز معکوس در افزایش طول عمر، کیفیت، کمیت آب و بهینه سازی تجهیزات تأثیرگذار است.

هدف از پیش تصفیه در آب شیرین کن دریایی

عملکرد سیستم پیش تصفیه آب ورودی به صورت خیلی مستقیم به منبع تأمین آب و کیفیت آن وابسته است. پیش از خرید آب شیرین کن دریایی در نظر داشته باشید که میزان بالای ذرات جامد معلق، ذرات کلوئیدی، رشد میکروارگانیسم‌ها در غشای ممبران موجب گرفتگی غشا و تحمیل هزینه‌های بسیاری به پروژه خواهد شد. با پیش تصفیه نامناسب و ناکارآمد علاوه بر افزایش گرفتگی ممبران، موجب افزایش دفعات تعویض ممبران و افزایش میزان استفاده از مواد شیمیایی می‌گردد. هدف اصلی پیش تصفیه مناسب، کاهش میکروارگانیسم‌ها، ذرات معلق، کاهش عوامل ایجاد کننده فولینگ نهایی و دست پیدا کردن به شرایطی طولانی و پایدار در استفاده از ممبران اسمز معکوس می‌باشد.

فرایند تصفیه نهایی در دستگاه‌های تصفیه آب دریایی

عناصر معدنی که برای سلامت و متابولیسم بدن انسان ضروری هستند، بیش از بیست و یک عنصر می‌باشند. این عناصر شامل کلسیم، پتاسیم، منیزیم، سدیم، آهن، روی، ید و بقیه عناصر می‌باشد. کمبود این عناصر در بدن انسان باعث بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و اختلال در سیستم ایمنی بدن می‌گردد. آب‌های تولیدی که توسط آب شیرین کن‌های دریایی به دست می‌آیند، از نظر املاح محلول به میزان کافی غنی نیستند. در نتیجه در فرآیند تصفیه نهایی، املاح محلول آب با هدف سازگاری و رفع نیازهای بدن انسان اصلاح می‌گردند. تزریق مواد شیمیایی یکی از فرآیند‌های تصفیه نهایی آب‌های دریایی است. این تزریق، جهت تعادل یون‌ها و ثبات در آب تولیدی استفاده می‌شود. تزریق مواد شیمیایی مانند آب آهک و دی اکسید کربن به آب باعث افزایش محتوای کربنات و کلسیم آب شرب می‌گردد. نکته قابل توجه این است که تصفیه نهایی آب باعث تنظیم ph آب آشامیدنی است.

انواع برداشت آب از دریا

یکی از مهم‌ترین بخش‌های آب شیرین کن‌های دریایی، نوع برداشت آب از دریا می‌باشد. ویژگی‌های موجود در آب خام دریاها مانند فعالیت باکتری‌ها، کدورت، شکوفایی جلبکی و غیره به طرز خیلی عجیبی به نوع آبگیر دستگاه آب شیرین کن بستگی دارد. امروزه در برداشت آب از دریا از دو روش پرکاربرد آبگیرهای سطحی و آبگیرهای زیرزمینی استفاده می‌کنند. در آبگیرهای سطحی آب‌های خام را به صورت مستقیم از دریاها به آب شیرین کن‌های دریایی انتقال می‌دهند. در آبگیرهای زیرزمینی یا آب‌های شور زیرزمینی یا آبخوان شور ساحلی برای جمع‌آوری آب خام جهت شیرین کردن آب استفاده می‌کنند.

آبگیر سطحی دریا

آبگیرهایی که در ساحل هستند، کاربرد بسیار مناسبی برای آب شیرین کن‌های بزرگ به صورت هیبریدی یا حرارتی دارند. این آب گیرها یک کانال آبگیر عمیق و بزرگ دارند که به یک حوضچه بتنی مجهز به آشغالگیر میله‌ای درشت و آشغالگیر‌های کوچک و ایستگاه پمپاژ آب مجهز هستند. مطابق با شرایط ساحلی که قرار است از آن آب برداشت کنند، این آبگیرها در سواحل شنی با شیب‌های کم و بر روی سواحل صخره‌ای احداث می‌گردند. آبگیرهای سطحی که از سواحل دور هستند، یکی از متداول‌ترین و رایج‌ترین نوع آبگیر می‌باشند که برای آب شیرین کن‌های بزرگ و متوسط به کار برده می‌شوند. اجزای اصلی سیستم‌های انتقال آب سطحی ،شامل آشغالگیر ریز، ایستگاه پمپاژ، تجهیزات الکتریکی، تجهیزات کنترلی، تجهیزات تزریق مواد شیمیایی، ساختمان آبگیر دور از ساحل هستند.

آبگیر زیر سطحی دریا

در این روش زیرسطحی، آب شیرین کن‌ها آب را به آبخوان‌های شور نزدیک ساحل و یا از آبخوان‌های دور از ساحل زیر کف اقیانوس جمع‌آوری می‌کنند. آب‌هایی که در آبگیرهای زیرسطحی جمع می‌شوند، از طریق فیلتراسیون کند در لایه‌های خاکی در این منطقه پیش تصفیه می‌گردند. چاه‌های عمودی ساحلی، یکی از روش‌های برداشت آب زیر سطحی می‌باشد. در چاه‌های ساحلی معمولاً محبوس کردن و عبور کردن موجودات دریایی خیلی کمتر پیش می‌آید. به کاربردن آبگیرهای زیرسطحی اثرات زیست محیطی، از جمله از دست دادن زیستگاه‌های ساحلی در هنگام ساخت و ساز را در پیش دارد. از معایب مهم روش‌های برداشت آب زیر سطحی، پایین آمدن سطح اکسیژن محلول در آب می‌باشد.

پارامترهای تاثیر گذار در خرید آب شیرین کن دریایی و قیمت آن

پارامترهای تاثیرگذار در قیمت خرید و فروش دستگاه آب شیرین کن دریایی متفاوت است. هدف از این بخش، بررسی تأثیر این پارامترها، که بسیاری از آنها اختصاصی هستند، بر قیمت دستگاه آب شیرین کن دریایی است.

پارامتر اصلی مورد بررسی شامل ظرفیت دستگاه آب شیرین کن است. معمولا ظرفیت تولید دستگاه دریایی از 2 متر مکعب در شبانه روز به بالا محاسبه می شود.

از دیگر عوامل تاثیر گذار در قیمت دستگاه آب شیرین کن دریایی، نوع قطعات مورد استفاده در دستگاه آب شیرین کن دریایی می باشد. این قطعات معمولا شامل موارد زیر هستند:

  • توان و برند پمپ های استفاده شده در دستگاه: در حال حاظر بهترین و معتبرترین برند ها و مارک های دستگاه آب شیرین کن دریایی موجود در بازار نوع گراندفوس، لوارا، اتک، ابارا و دانفوس هستند.
  • لوله کشی فشار پایین: این لوله‌ها معمولا از جنس upvc هستند. در حال حاضر برند پیمتاش ترکیه از مرغوب ترین برندهای بازار می باشد و قیمت و کیفیت بهتری نسبت به لوله‌های ایرانی دارد.
  • لوله کشی فشار بالا: معمولا برای آب دریا از لوله استیل 316 L رده 40 تا 60 بسته به فشار کاری استفاده می شود.

مقاله پیشنهای در مورد تصفیه آب و فاضلاب

دستگاه تصفیه آب خانگی : برندها ، قیمت و خرید تصفیه آب خانگی

  • پرشر وسل های استفاده شده در دستگاه: این قطعات معمولا از نوع فشار قوی 1200PSI بوده که فشاری تا حد 80  بار  را می‌توانند تحمل کنند. در حال حاضر پرشر وسل کدلاین Code Line ساخت کشور آمریکا از معتبرترین برندها محسوب می شود.
  • عواملی از جمله شاسی استیل و آهن، گیج فشار خظی یا تابلویی، تابلو برق دستی یا PLC، ادوات ابزار دقیق و شیرهای ریسایکل ، سیستم CIP  اتوماتیک یا دستی و .. نیز می‌توانند تاثیر زیادی در قیمت تمام شده دستگاه داشته باشند.
نکات مهم در خرید دستگاه آب شیرین کن
در خرید آب شیرین کن دریایی چه مواردی را باید در نظر گرفت ؟

در خرید دستگاه RO دریایی چه مواردی را باید در نظر گرفت ؟

فرآیند نمک زدایی از آب دریا شامل از بین بردن نمک و ناخالصیهای آب دریا برای تولید آب شیرین است. همان‌گونه که اشاره شد دستگاه ‌های آب شیرین کن این کار را از طریق فرآیند اسمز معکوس انجام می دهند.

آب دریا از یک فیلتر پیش تصفیه (فیلتر سیلیس و کربن)  عبور می‌کند که ذرات بزرگ و کوچک را از بین می برد. آب دریا تصفیه شده و تحت فشار از طریق غشاهای ممبرانعبور می‌کنند. در این فرایند به موجب فرآیند اسمزی که رخ می‌دهد آب شیرین تولید می‌شود. منافذ موجود در غشاها به حدی ریز است که نمک، باکتری ها، ویروس ها و سایر ناخالصی ها از آب دریا جدا می شوند. تقریباً یک سوم از آبی که از دریا وارد reverse osmosis plant می شود، تبدیل به آب آشامیدنی تازه می شود.

پس می توان نتیجه گیری کرد که از مهم ترین مواردی که هنگام خرید دستگاه آب شیرین کن دریایی باید به آن توجه کرد نوع قطعات به کار گیری در دستگاه و صحیح بودن آن است به طور مختصر به شرح آن می پردازیم.

نوع قطعات به کار گرفته شده در دستگاه

  • توان و مارک پمپ های استفاده شده در دستگاه reverse osmosis marine: پمپ های استفاده شده در این دستگاه معمولا از جنس استیل 316 L  و با فشار کاری 30 تا 60 بار بایستی می باشد.
  • لوله کشی فشار بالا هم یکی دیگر از عوامل مهم در خرید دستگاه آب شیرین کن دریایی است. معمولا برای آب دریا از لوله استیل 316 L رده 40 تا 60 بستگی به فشار کاری استفاده می شود.
  • پرشر وسل های استفاده شده در دستگاه تصفیه آب دریایی معمولا از نوع فشار قوی 1200PSI بوده که فشاری تا حد 80  بار  را می‌توانند تحمل کنند. در حال حاظر پرشر وسل کدلاین Hidrotek, Ropv, Winner, Ami, Code Line  و …  از برندهای مورد استفاده است.
  • لوله کشی فشار پایین معمولا از جنس Upvc است که در حال حاظر برند پیمتاش ترکیه از مرغوب ترین برندهای بازار می باشد و کیفیت بیشتری نسبت به لوله های ایرانی دارد. در هنگام خرید بایستی توجه کرد به هیچ عنوان نباید لوله کشی فشار پایین لوله فلزی یا گالولنیزه باشد.
  • عواملی از جمله شاسی استیل و آهن، گیج فشار خظی یا تابلویی، تابلو برق دستی یا PLC ، ادوات ابزار دقیق و شیرهای ریسایکل ، سیستم CIP  اتوماتیک یا دستی و ..  نیز باید هنگام خرید دستگاه آب شیرین کن دریایی مورد توجه قرار گیرد.

خدمات و محصولات آب شیرین کن دریایی سپاهان پالایش

از آنجا که دستگاه آب شیرین کن دریایی حساسیت خاص خود را دارد و نسبت به آب شیرین کن صنعتی دارای استهلاک بالاتری است خدمات پس از فروش نکته حائز اهمیتی تلفی می شود. خدمات شرکت سپاهان پالایش شامل تعمیرات اساسی و جزئی از تعویض فیلتر های مصرفی تا تعمیرات تخصصی پمپ‌ها می‌باشد. این شرکت کلیه محصولات خود را تا یک سال ضمانت کرده و سعی بر رضایت‌مندی مشتری را یکی از ارکان مهم پیشبرد در اهداف شرکت می‌داند.

تماس فوری: 09132101634

 

می خواهید در مورد محصولات و قطعات آب شیرین کن دریایی بیشتر بدانید

قطعات و لوازم یدکی آب شیرین کن

اشتراک گذاری پست

دیدگاه (2)

  • احمد رضا لباف پاسخ

    مطالب خیلی مفیدی در مورد خرید آب شیرین کن دریایی خوندم که بسیار مفید بود
    متشکرم
    من دانشجو هستم و به اطلاعات بیشتر این دستگاه و راه های شیرین کردن آب دریا نیاز دارم چه طوری میتونم ازتون کمک بگیرم؟

    آوریل 9, 2021 در 8:42 ب.ظ
    • مدیر سایت پاسخ

      سلام ممنون از توجهتون
      می تونید با شماره 09132101634 تماس بگیرید

      ژوئن 6, 2021 در 2:03 ب.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *