همه چیز درباره ساخت جکوزی خانگی استاندارد

ساخت جکوزی خانگی

همه چیز درباره ساخت جکوزی خانگی استاندارد

امتیاز بدهید

یکی از روش‌های مهم در استراحت افراد بعد از یک روز کاری استفاده از حوضچه‌های آب گرم، نشستن در آن و ماساژ ماهیچه‌های خسته به وسیله این جکوزی‌ها است. ساخت جکوزی خانگی از جمله تجهیزات لوکس در ویلا، آپارتمان‌ها، برج‌ها و مجتمع‌های مسکونی است، که علاقه مندان بسیار زیادی، برای استفاده از آن ترغیب و تشویق می‌شوند. امروزه جکوزی‌ها برای مصارف گوناگونی نظیر رفع خستگی، آب درمانی و فیزیوتراپی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این نوشتار قصد داریم تا در مورد مراحل ساخت جکوزی خانگی استاندارد، اصول اساسی آن و خرید تجهیزات استخر و جکوزی مناسب توضیحاتی را ارایه کنیم. پس اگر به این موضوع علاقمند هستید با ما همراه باشید.

جکوزی خانگی چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم در مورد ساخت این نوع جکوزی سخن بگوییم، بهتر است در مورد ماهیت آن اطلاعاتی داشته باشیم. جکوزی نسخه مدرن شده حوض آب گرم است که با متریال جدید و جت‌های پمپ حرفه‌ای و داشتن آب شفاف و خوش بو برای درمان درد مفاصل و استخوان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. جکوزی‌ها به وسیله ابعاد و حجم کوچکتر خود از یک پکیج هوزینگ تصفیه برخوردار هستند. به این ترتیب، سایز و ظرفیت آنها از استخرها کوچک‌تر است.

ساخت جکوزی خانگی

ساخت یک جکوزی استاندارد، تفاوت آنچنانی با ساخت جکوزی در یک مجموعه ورزشی ندارد. در ابتدا باید این را بدانیم که ساخت جکوزی‌های خانگی به صورت کلی با ساخت جکوزی و استخرهای تجاری، دارای پیچیدگی فراوان و کمی تفاوت است. با توجه به اینکه جکوزی بر روی زمین یا بر روی سقف طبقات دیگر ساخته می‌شود، ضروری است که حتما نکات مربوط به این موارد رعایت گردد. در صورتی که جکوزی بر روی سقف ساخته شود، باید حتماً این اطمینان حاصل گردد که سازه‌های ساختمانی طبقه شما تحمل وزن جکوزی پر از آب را داشته باشد. در غیر این صورت برای سازه کف واحد، مقاوم سازی مورد نیاز انجام گیرد.

مراحل ساخت جکوزی خانگی
روش‌های ساخت جکوزی استاندارد

روش‌های ساخت جکوزی خانگی

روش‌های متعددی برای ساخت جکوزی در ویلا یا منازل مسکونی به کار گرفته می‌شود، اما در میان همه آنها روش‌های ساخت گانیت و روش ساخت شاتکریت بسیار مشهورتر است. اصولا در ساخت جکوزی‌ها، روش‌هایی خیلی ساده‌تر از این دو مورد به کار می‌رود. شما در ساخت جکوزی به متریال مختلفی نیاز دارید. یکی از ساده‌ترین آنها گچ است. شما نمی‌توانید به صورت کامل و صد در صدی بر روی گچ در ساخت جکوزی حساب باز کنید. برای مقرون به صرفه بودن از روش‌هایی که گفته شد بهره ببرید.

انواع جکوزی خانگی

جکوزی‌های خانگی در انواع مختلف و متفاوتی طراحی و تولید می‌شوند. در ادامه مطلب به انواع آن اشاره می‌کنیم.

جکوزی چوبی

این مدل از جکوزی‌ها به عنوان جکوزی‌های خانگی شناخته می‌شود و معمولاً در ظرفیت‌های دو تا سه نفره ساخته می‌شوند. این نوع جکوزی به عنوان جکوزی‌های آرامبخش به کار می‌روند. طراحی آنها به صورت دایره‌ای بوده و دارای نیمکت‌هایی برای نشستن هستند و در آنها از جت پمپ جکوزی استفاده نمی‌شود و فقط دارای سیستم‌های گرمایشی هستند. جکوزی‌های چوبی از دهه ۷۰ میلادی به محبوبیت رسیده‌اند و امروزه با روش‌های مدرن ساختمانی جایگزین گشته‌اند.

ساخت جکوزی خانگی بتنی

جکوزی‌های بتنی از مدل‌های تغییر یافته هستند که معمولا جزء تغییرناپذیر استخرهای شنا می‌باشند. این نوع از حوضچه‌ها نیازمند طراحی بتن ریزی، آرماتور بندی، لوله کشی و طراحی هستند و برای آنها باید قسمت‌های تاسیساتی همانند موتورخانه برای تصفیه و گرم کردن آب مد نظر قرار گیرد. طراحی جکوزی بتنی خیلی متنوع بوده و می‌توان هر طرح و شکلی برای آنها اجرا و پیاده‌سازی نمود.

جکوزی‎‌های مدرن آماده

جکوزی‌های آماده جدیدترین مدل جکوزی هستند که از قابلیت‌های متنوعی برخوردار می‌باشند. این نوع از جکوزی‌ها به راحتی قابل حمل هستند و بر اساس نیاز شما قابل نصب و پیاده سازی بر روی پشت‌بام، حمام، بالکن و غیره است. این دستگاه‌ها نیاز به تاسیسات و موتورخانه ندارند و با استفاده از نیروی برق تمام عملیات اعم از گرم کردن و.گردش آب و پمپاژ و تصفیه را درون خود انجام می‌دهند و فضای کمتری را اشغال می‌کنند.

اصول ساخت جکوزی خانگی استاندارد
مراحل ساخت جکوزی خانگی استاندارد

مراحل ساخت جکوزی خانگی استاندارد

برای اینکه بخواهیم با هر یک از روش‌ها برای ساخت جکوزی اقدام کنیم، باید تمام مراحل ساخت آن را مورد بررسی قرار دهیم.

 برنامه ریزی در مرحله اول

در ابتدا برای اینکه بتوانید یک جکوزی خانگی خوب بسازید نیاز به یک برنامه ریزی بسیار دقیق دارید. به همین دلیل اولین مرحله از سری مراحل ساخت جکوزی را به برنامه‌ریزی اختصاص دهید. بدون تردید شما اگر بدون استفاده از یک برنامه‌ریزی دقیق دست به کار شوید و اقدام به راه‌اندازی جکوزی کنید، نتیجه مثبتی به دست نخواهد آمد و اینکه قطعاً بدون برنامه ریزی شما در ساخت جکوزی با چالش‌های بسیاری روبرو می‌گردید.

پاکسازی و آماده کردن محل ساخت جکوزی خانگی در مرحله دوم

از دیگر مراحل ساخت جکوزی که بسیار بدیهی هم می‌باشد، مرحله پاکسازی است. این مورد یک امر بسیار طبیعی است که شما باید محل مورد نظر را از هر چیز اضافه‌ای پاکسازی کنید تا زمانی که اقدام به شروع ساخت جکوزی می‌نمایید، هیچ مشکلی پیش نیاید. برای پاکسازی، شما به برخی ابزارها نیاز دارید که بتوانید روند ساخت را خیلی بهتر پیش ببرید، اما باید این نکته را بدانید که این مرحله از ساخت برای شما ساده نیست. زیرا گاهی اوقات به دلیل نبود فضای کافی برای ابزار آلات باید مرحله پاکسازی را به صورت دستی انجام دهید.

مقاله پیشنهای در مورد استخر

دمای استاندار استخر و سونا و جکوزی

استفاده از پد بتنی در مرحله سوم

قطعاً در میان تمام مراحل ساخت جکوزی خانگی یکی از بی نظیرترین مراحل از نظر اهمیت و دقت پذیری، مرحله استفاده از پد و پایه‌های بتنی است. شما باید از این پدها استفاده کنید تا بتوانید دوام بیشتری به جکوزی خودتان بدهید. نکته قابل توجه در خصوص اهمیت بسیار بالا استفاده از پایه‌های بتنی آن است که اگر شما نتوانید این کار را به درستی انجام دهید، مراحل قبلی بی‌نتیجه خواهد ماند. در این بخش باید سعی کنید که سنگریزه یا سنگ‌های خرد شده که به آنها سنگ نوع اول می‌گویند را آماده کنید. البته باید دقت داشته باشید که در حین اجرا باید نکات مربوط به ایمنی جکوزی را نیز حتما رعایت کنید. بعد از ریختن سنگ ریزه‌ها باید به سراغ مرحله بعدی بروید.

اجرای نازک کاری و سرامیک کاری در مرحله چهارم

اجرای نازک کاری و سرامیک کاری، آخرین مرحله در ساخت جکوزی است. در تمام مراحل ساخت جکوزی سلیقه مشتریان نقش بسزایی دارد و انتخاب طرح و رنگ سرامیک‌ها توسط کاربران انجام می‌شود.

ابعاد استاندارد در ساخت جکوزی خانگی

با توجه به اینکه ساخت سونا یا جکوزی شخصی در منازل بسیار رواج پیدا کرده، بسیاری از افراد برای ساخت آنها از ابعاد کوچکتر استفاده می‌کنند. ابعادی که برای وان و جکوزی‌های کوچک در نظر گرفته شده با طول بین ۱۱۰ تا ۱۴۰ و عرض بین ۷۰ تا ۷۵ سانتی‌متر می‌باشد. حال اگر این ابعاد برای جکوزی خانگی شما مناسب نباشد، می‌توانید از ابعاد جکوزی متوسط که بین ۱۴۰ تا ۱۶۰ و عرض بین ۷۰ و ۸۰ استفاده کنیم.

خرید تجهیزات استخر و جکوزی خانگی در اصفهان

در این محتوا شما با ساخت جکوزی خانگی استاندارد و موارد مهم آن آشنا شدید، حال با بررسی اینکه کدام روش برای شما مفید است، یکی را انتخاب و در نظر بگیرید. زیرا هر کدام از روش‌هایی که مقرون به صرفه باشد، قطعاً برای شما کارایی مطلوبی هم خواهند داشت.

پس از اجرا و پیاده‌سازی جکوزی خود، برای تامین تجهیزات و وسایل مورد نیاز آن از جمله انواع پمپ و سر چت جکوزی می‌توانید با شرکت سپاهان پالایش تماس بگیرید. این شرکت دارای سابقه‌ای درخشان در طراحی، فروش و تعمیر تجهیزات مورد نیاز استخرها و جکوزی‌های عمومی و خانگی است. شما می‌توانید پرسش‌های خود در زمینه خرید تجهیزات استخر و جکوزی را از طریق شماره زیر با مشاوران و کارشناسان سپاهان پالایش در میان بگذارید.

تماس فوری: 09132101634

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *